dimarts, 26 de febrer del 2013

Concurs fanarts!

Cap al mes d'Abril, si no passa res excepcional, l'Andrea arribarà a la seva tira número 100. Al costat de molts webcòmics que corren per la xarxa no és, ni molt menys, cap animalada.  De fet no és res. Un granet de sorra al costat de castells immensos.
Però a mi em fa molta ilu poder arribar a quest nombre màgic, que voleu que us digui. No ha estat... be, no és fàcil actualitzar cada setmana com fa alguns mesos que ho estic fent. Si, be, hi ha hagut algun sotrac, però el ritme estar sent constant.

Salta a la vista que a l'Andrea li queda molt camí per córrer. Tot i que des d'aquella primera tira ha crescut una mica segueix sent un webcòmic humil, webcòmic sense milers de visites diàries, però indubtablement, amb els visitants més chupi-mega-ultra-molons del mon mundial webcomiquero. Sí, parlo de tu, mil gràcies per visitar, comentar i compartir per la xarxa a l'Andrea.
Ah!, i l’Andrea també ha tingut els seus minuts de glòria, ha sortit a la tele !

Tot aquest rotllo venia perquè per celebrar aquestes 100 tires l'Andrea organitza un concurs de fanarts. Be, per ser exactes és un sorteig. Que es sorteja? 


Doncs una samarreta a triar entre aquests models:
I un original dedicat. Que què cal fer per participar?, fàcil:
  • Enviar per correu (lahormigaseca@gmail.com) un fanart de l'Andrea (és a dir, una tira o dibuix fet per vosaltres o surti l’Andrea). La propietat artística del fanart òbviament és de l'autor i, tot i que m'agradaria tenir la primícia de la seva publicació, la podeu penjar dels vostres blogs, anunciar als diaris, publicitar per televisió, etc quan vulgueu. És vostre
  • Citar al correu la font de l’obra: nom o pseudònim, blog o webcòmic si en teniu, etc
  • Fer-ho abans del 5 de Maig de 2013
Que faré jo? Doncs us assignaré un número per ordre d'arribada. Durant el transcurs del concurs-sorteig us anunciaré quan i com sabreu el guanyador. Us avanço, el "com" serà amb el numero premiat de l'ONCE (la terminació). Que original oi?. I segurament sigui la setmana del 6 de Maig, en funció de quan pugui anar pujant les vostres obres. 

Només em queda animar-vos a participar i a difondre per la xarxa l'event. Ah! un darrer apunt, no demano cap acreditació de dibuixant, ni diplomes, ni certificats d'assistència a salons del còmic. Només cal tenir ganes de fer-ho. Això ho dic perquè sé de d'algun guionista que està llegint això i pensa "jo... és que dibuixar... no...". No hi ha excusa! és més, he vist dibuixos vostres en més d'un lloc. Si, si, tu, el guionista... ah! i tu, l'informàtic... i tu, la cuinera... ei! tu també professor... tots podeu enviar el vostre dibuixet. Si fins i tot jo els faig!!

I ja està tot, crec. Gràcies per visitar a l'Andrea i si us animeu a participar, gràcies també i mooooolta sort!


Actualització 01/03/2013 
Les obres presentades han de ser respectuoses amb el personatge i la temàtica que tracta el bloc. Si considero que alguna d’elles no ho és, ho faré saber a l’autor i quedarà exclosa del concurs.
 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Andrea pel teu 100 aniversari !!!!

Jo de dibuixar no en sé però el meu nebot sí intentaré que faci alguna cosa a veure que tal surt.

David.

Manel Cruz ha dit...

Som-hi!!!