dilluns, 6 de maig del 2013

#bequemperlainclusió


A continuació us adjunto el comunicat de la campanya:

Si #bequemperlainclusió, aconseguirem que els alumnes amb síndrome de Down de famílies sense recursos segueixin anant a l'escola ordinària, amb els mateixos suports que reben actualment i que poden perdre si no els ajudem. 

Els programes de suport escolar de les entitats que formen part de Down Catalunya permeten als alumnes amb síndrome de Down l'accés a una educació inclusiva, que és la millor forma de potenciar la seva autonomia i d'enriquir a la vegada el conjunt de l'alumnat. Però malgrat que una part important del cost d'aquest servei l'assumeix la mateixa entitat, hi ha famílies que no poden continuar posant la seva part perquè s'han quedat sense feina ni subsidis i el poc que ingressen ho destinen a cobrir necessitats bàsiques.
     
Per això, engegem la campanya #bequemperlainclusió, i comptem amb uns esportistes de primera, nois i noies amb síndrome de Down que durant dos mesos donaran suport a la nostra campanya superant un repte esportiu. Més de 60 persones amb síndrome de Down de totes les edats participaran en aquesta campanya del 6 de maig al 6 de juliol. Cada dia, com a mínim un d'ells afrontarà un repte en el seu esport favorit. Faran futbol, bàsquet, tenis, pàdel, senderisme, natació, gimnàsia, ciclisme... i fins i tot n'hi ha qui s'han plantejat reptes en hípica i tir amb arc.

Els podràs seguir a diari a través del twitter (@DownCatalunya / #bequemperlainclusio), del facebook  i de forma més espaiada a través del web de Down Catalunya i dels sis blocaires catalans que parlen de les experiències dels seus fills i germans amb síndrome de Down. 

Creiem en l'escola inclusiva i en la igualtat d'oportunitats. I creiem que tots els nens/es amb síndrome de Down es mereixen una formació de qualitat que es dediqui a potenciar totes les seves capacitats, que són moltes.

COM ENS POTS AJUDAR:

1. Fent un donatiu fent clic a la tira

2. Piulant a #bequemperlainclusio el testimoni d'una persona amb discapacitat que ha superat un repte personal (no és obligatori que sigui esportiu). Volem un allau de missatges el dia 6 de juny, perquè serà l'equador de la campanya, i el 6 de juliol, perquè és quan la tancarem amb un torneig de futbol solidari al Masnou.

3. Ajudant a difondre aquesta campanya

Moltes gràcies.