dimecres, 11 de desembre del 2013

Gelat d'ous ferrats

Hola a tothom!, 

com esteu? Avui toca notícia. Us vull comunicar que en breu el Gelat d'ous ferrats ja estarà en màquines y us vull donar detalls del contingut...

El primer que es veurà es la portada, aquesta portada:



A l’interior, tal i com us vaig dir, trobareu:
  • Les tires ja publicades a la xarxa. No estan totes i alguna d’elles estan una mica retocades.
  • Tires inèdites, en concret 18 tires que no s’han publicat mai en cap mitjà.
  • Un cameo, on un dels mecenes es veurà dins d’una tira amb l’Andrea.
  • I les exquisides col·laboracions d’aquests monstres del llapis: Eva M. Ramon (rajicomic.com), Franchu (comicaire.blogspot.com), Fel (dallonses.net), Josema Serrano “Bac Hylon” (dreamers.com\bachylon), Niko (nikotxan.com), Sonia Moruno (soniamoruno.blogspot.com), JOS (proyectoitem.blogspot.com), Andrés y Ana (descatalalogado2.blogspot.com), Júnior (vinyeta.com), KAP (gargots.net), Jose A. Bautista “Jab” (jabcomics.com), Carlos López (carles68.com), Sergio Mora “Tito Search” (elrincondetito.blogspot.com) i Miquel i Toni (amalacrema.com).

Els llibres però, com a vegades passa, comencen amb un pròleg. El Gelat d’ous ferrats no serà menys i també en te un. Ah!, però no un pròleg qualsevol, no. El pròleg dels pròlegs. Fet per un dels dibuixants que més admiro del mon mundial. Un pròleg a càrrec del grandíssim Manel Fontdevila!!!. Com podeu imaginar, ha estat per a mi un honor i un luxe poder comptar amb la seva col·laboració en aquest projecte.

Aviat, més notícies...

Una abraçada!