repartiment i més

Fede. Treballa a una cadena de muntatge d’una multinacional que després de la darrera reestructuracióde plantilla sembla que conservarà el seu lloc de treball. La seva vida sentimental, fins al moment, ha estat un desastre. El seu primer matrimoni va durar 4 anys. Durant aquest temps va néixer l’Andrea, que si, li va canviar la vida, però no tant com el dia que es va haver de quedar sol amb ella. Amb la segona parella no es va casar per por a no repetir la mala experiència. Als tres anys ho van deixar. En aquest cas va ser més fàcil. Sense divorci ni tràmits legals. S’ho va quedat tot: el pis, el cotxe i un nou fill. Les seves ex viuen a fora del país i fa temps que no en sap res d’elles.


Pol. Tècnicament és el germanastre de l’Andrea. A efectes pràctics i reals, el germà petit. Tota la vida ha viscut amb ella. No li deixa passar ni una. No entèn perquè en ocasions la tracten diferent i li donen com un tracte diferencial. Sap que ella això ho sap, ho nota i ho utilitza a la perfecció. No ho suporta


Andrea. És la prota. És una noia amb Síndrome de Down que mira el mon des d’un punt de vista diferent. Segurament el correcte. No sé si és plenament conscient del que li passa, el que puc afirmar rotundament és que és feliç. De fet no crec que pugui concebre la vida amb amargor, preocupacions i problemes insolucionables. Ella veu persones així al seu voltant, persones rares, persones que no deuen estar be, persones diferents.

Andrea als medis

A Noticias Fácil: 

Andrea en paper

Amaníaco, especial pelotas: www.amaniaco.com