dimarts, 28 de febrer del 2012

La casa per la teulada


El que s’ha de fer abans de començar a dibuixar un còmic (be, suposo, que parlo com si jo en sabés!) es treballar els personatges, la trama … crear “l’ecosistema” on es desenvoluparan les històries. En el meu cas, donat que no en sé i que tinc poca paciència vaig començar una mica a sac.

L’Andrea ja feia temps que la tenia, tenia el dibuix. Mil gargots d’una noia amb Síndrome de Down  i sense nom (alguns d’aquells esbossos que encara conservo acompanyen aquest text). Un munt de situacions, viscudes en la realitat de molt a prop, que tenia ganes de caricaturitzar i donar vida amb el personatge.

Vaig començar a pujar les primeres tires al blog La hormiga seca fins fer-li un blog propi. Durant aquest temps ha sortir un personatge més que ha acompanyat a l’Andrea. Be, doncs ara, molt a prop de la tira 50 he fet els fonaments del còmic. Veureu una pestanya més al blog que posa Repartiment on estan els personatges que acompanyaran a l’Andrea en les properes tires ... fins que no vingui ningú més. Be, espero que això ens ajudi més a posar-nos en situació. 

Moltes gràcies per seguir a l’Andrea. Deixeu-li comentaris, li agraden molt. I si teniu res a dir-li a l’autor, suggeriments, queixes, situacions per una tira ... li podeu enviar un correu a lahormigaseca@gmail.com.

Una abraçada molt forta a totes i a tots de part de l'Andrea! 

2 comentaris:

Formació en Alternança. Formació del grup laboral ha dit...

Noves històres amb més personatges (i quina vida la d'en Fede!).
Doncs m'has fet venir moltes ganes de continuar llegint-les !!!

Manel Cruz ha dit...

Me n'alegro molt que segueixis visitant-nos. Espero que t'agradin i et facin arrancar un somriure !!