divendres, 13 d’abril del 2012

Un càssic

ANDREA_054_CAT
Sí, és un clàssic. Gens original, però tenia ganes de fer-ho. I m'ha costat, no creieu ... la idea era fer-ho tot digital, em quedava com un xurro, vaig perdre 2 vegades l'arxiu del potoshop ... al final, llapis, rotulador-pinzell i potoshop pels colorins ... Apa, espero que us agradi, i comenteu, sense por que és graaaaaatis!!!

4 comentaris:

Formació en Alternança. Formació del grup laboral ha dit...

T'has atrevit a dibuixar digitalment directament?? A mi em costa molt Manel, al final el que faig és crear una capa amb tot de gargots, i de mica en mica, vaig creant noves capes al cim de l'original, i perfilo el dibuix fins que m'agrada el resultat... Per a mi és més ràpid també agafar el llapis i el pinzell i fer-ho sobre paper ;-)

Però el que importa és la idea no??? I aquesta escena és molt propera per a tothom !!
vas a tira per setmana gairebé !! Felicitats !!

Manel Cruz ha dit...

Directament no, vaig fer-ho sobre gargots però em poso molt nerviós pq no m'agrada com queda i vaig mooolt lent, a part el punter de la wacom em tremolava (??!!!). Al final, llapis, rotulador-pinzell i color potoxop. I si, m'he posat la fita de tira setmanal ... de moment estic aguantant més que la darrera vegada que m'ho vaig proposar. Moltes gràcies per comentar Eva!!.

Anònim ha dit...

La tira efectivament es un clàssic, espero que en un futur les tires de l'Andrea també ho siguin.

Molts ànims Andrea !!!

David

Manel Cruz ha dit...

Moltes gràcies David!!!