dimecres, 8 de maig del 2013

Concurs fanarts. 8-TitoSearch i JOS


Doncs aquí tenim el darrer fanart que entra al sorteig!!. Arriba de les mans de Sergio Mora (Tito Search) pel dibuix i JOS pel guió. Brutal la idea i brutal el dibuix!!, encara tinc mal de panxa del riure, que bo!!! Si es que seguir el criteri de l'Andrea potser no sempre és el millor, je, je...

Amb aquests dos monstres vaig coincidir també en el projecte comic21. Sergio va fer una plana, amb guió de JOS, i JOS a banda va fer el guió per quatre planes de Sonia Moruno.

A banda de coincidir en les planes del còmic, vaig tenir la enorme sort de conèixer-los en persona al Salón del Cómic de Granada el dia de la presentació. Encara que només hem coincidit després al saló del còmic de Barcelona el mateix any, em van impregnar de bon rotllo i els considero amics meus.

Sergio Mora és un artista de primera divisió, a part de fer uns dibuixos espectaculars, te un domini de la tinta extraordinari. Si no heu vist la seva feina, entreu (ja!) al seu blog. Allà va penjant dibuixos i il·lustracions dels encàrrecs que te.

La darrera notícia que tinc de JOS és que està en un projecte juntament amb Sonia Moruno, podeu veure més informació en aquest enllaç o en aquest. Tampoc no us podeu perdre el seu blog. A banda de treballar amb Sergio Mora i Sonia Moruno ha fet guions per Carlos Hernandez, Ernesto Lovera, aRU_MOR...

----
Pel que fa al concurs. Els números queden repartits d'aquesta manera:
1-Panzda
2-Bac Hylon
3-Franchu
4-Eva M Ramon
5-El niño que ama la crema de espárragos
6-Dani Saus
7-Sergio Mora y JOS

El guanyador serà el que el seu número coincideixi amb la unitat (terminació) del número premiat de la ONCE el dijous 9 de Maig. De no sortir cap premiat, es faria durant els successius sorteigs fins que sortís un premiat. El sorteig es amb el cupó diari, de dilluns a dijous.

Moltes gràcies a tots per participar! 

2 comentaris:

Juan Carlos Partidas ha dit...

No puede negarse que es un disfraz muy suculento. :)

Manel Cruz ha dit...

Cierto Juan Carlos!